ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİ, GÜVENLİK-İŞ SENDİKASI'NDA BİRLEŞİYOR!

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİ, GÜVENLİK-İŞ SENDİKASI

Güvenlik İş Sendikası Balıkesir İl Temsilcisi Özhan Batur Özel Güvenlik Görevlilerinin sendikal birleşmeyi gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Güvenlik İş Sendikası Balıkesir İl Temsilcisi Özhan Batur’un yaptığı açıklamada, "Balıkesir`de Özel Güvenlik Görevlisi arkadaşlarımız son çıkan 6552 Sayılı torba yasa ve 22 Ocak`ta yayınlanan Kamuda çalışan taşeron işçileri ilgilendiren yönetmelikten sonra Sendikamız Güvenlik-İş`te birleşme kararı almış ve sendikamız hız kazanmıştır’’  dedi.

Türk-İş`e bağlı Güvenlik-İş Sendikası Balıkesir İl Temsilcisi Özhan BATUR; Sendikamız Güvenlik-İş Özel Güvenlik işçilerinin sorunlarını dile getirmek adına önemli çalışmalar yapmaktadır, bizler de Balıkesir`de Özel Güvenlik işçileri olarak birleşerek hızla örgütlendik ve özel güvenlik sektöründe yaşanan olumsuzlukların çözümü için el birliğiyle mücadele ediyoruz, bizler emekçiyiz ve toplumun her alanında can ve mal güvenliği için görev yapıyoruz dedi.

BANDIRMA ETİBOR ASİT VE BOR FABRİKASI İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ’NDE Özel Güvenlik hizmet alımı işini yapan ANTALYA PROFESYONEL ÖZ. GÜV. VE KOR. HİZ. TİC.LTD. ŞTİ.-NKS ÖZ. GÜV. LTD. ŞTİ. ORTAKLIĞINDA görev yapan Özel Güvenlik Görevlisi Arkadaşlarımız Güvenlik-İş Sendikasını tercih etti. Yetki yazıları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na yazılmıştır.

Balıkesir`de görev yapan Özel Güvenlik Görevlisi arkadaşlara  seslenen  Güvenlik-İş   Sendikası Balıkesir  İl Temsilcisi Özhan BATUR , Özel Güvenlik arkadaşlarımızı E-devlet sistemi üzerinden 345 kodlu Güvenlik-İş sendikamızda birleşmeye çağırıyoruz.

                        Özhan BATUR

                  GÜVENLİK-İŞ SENDİKASI                                                                  BALIKESİR İL TEMSİLCİSİ 



Özkan Sarı
3.02.2015 16:30:55
Hayırlı olsun,başarılar dilerim

  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli